Rondleidingen

 

Elke eerste zondag van de maand van mei t/m september kunt u deelnemen aan een rondleiding door de schuilbunker van Lilbosch georganiseerd door de Stichting op Vleugels der Vrijheid

Van de geschiedenis kunnen we leren. Duik daarom in het boeiende verleden van de abdij Lilbosch, het St. Bernardus college en de schuilbunker (uniek in zijn soort in Nederland). Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de donkere oorlogsjaren. Tijdens de rondleiding is er in de bunker een vernieuwde digitale presentatie over de vliegtuigcrashes tijdens WO II in de gemeente Echt-Susteren. Ook is er gewerkt aan het opnieuw inrichten van de bunker. De rondleiding wordt op deze manier interactiever. Er is per rondleiding plek voor maximaal 12 personen. Graag ruim van tevoren aanmelden via info@opvleugelsdervrijheid.nl of telefonisch via: 046-4493439 (Angelique Heijnen, secretaris).

Aanvang 11:00 uur of 13:00 uur (geef uw voorkeurstijdstip bij aanmelding door). Denk aan een vestje, in de bunker kan het frisjes zijn.

Bijeenkomst bij het hoofdmonument.

Abdij Lilbosch

Pepinusbrug 6

6102 RJ ECHT

 

De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis. Een vrijwillige gift aan de Stichting Op Vleugels der Vrijheid wordt uiteraard zeer op prijs gesteld.